Odbojkaši Borca pobjedom do titule i elite

Objavljeno: 19. 3. 2014 u 09:19h

Odbojkaši Borca iz Banjaluke u subotu od 18 časova igraju protiv Maglića iz Foče odlučujući meč za prvaka RS.

Odbojkaši Borca

“Očekujem titulu prvaka RS i plasman u odbojkašku elitu BiH. Za ovaj meč smo se spremali od početka sezone. Smatram da smo bolja ekipa i vjerujem u trijumf. Momci su spremni, dobro su trenirali i vjerujem da će dokazati kvalitet”, kazao je Rendić.

Poslije 13. kola u Prvoj ligi RS Borac i Maglić imaju po 12 pobjeda i poraz, a meč u banjalučkoj dvorani “Obilićevo” biće derbi, ne samo ovog kola, već i cijele sezone.

“Nadam se da će publika doći u što većem broju da nam pruži podršku kako bismo ostvarili veliki uspjeh”, jasan je Rendić.

Banjalučani su jedini poraz u ligi doživjeli upravo od Maglića u Foči i sada žele da se revanširaju rivalu.

“Zbog tog poraza, ali i svih drugih dešavanja u duelu u Foči, imamo motiv više da ih pobijedimo. Oni su dobra ekipa, doveli su pojačanje iz Premijer lige, ali smatram da, ako pružimo našu najbolju igru, pobjeda ne bi trebalo da dođe u pitanje. U prošlom kolu dobili smo Ljubinje u gostima sa 3:1. Veći dio tog meča igrali smo kako treba i to poslije dugog puta i u uzavreloj atmosferi, tako da nam je to najbolji pokazatelj dobre forme”, dodao je Rendić.

On očekuje kvalitetnu partiju protiv Maglića.

“Igramo na domaćem parketu i pred našom publikom. Spremali smo se za dan odluke i vjerujem da nećemo sagorjeti u prevelikoj želji. Moji igrači će pružiti maksimum na parketu i tu nema dileme. Ako to ne bude dovoljno za trijumf, rivalu ćemo sportski čestitati”, zaključio je Rendić.

Nagrada za trud

Saša Rendić smatra da bi plasman u Premijer ligu bio nagrada za sav rad i trud koji su on i njegovi igrači uložili tokom cijele sezone.

“Dosta bi nam značio plasman u najviši rang takmičenja. Finansijski smo se stabilizovali, krenuli smo uzlaznom putanjom i nadam se da ćemo tako i nastaviti”, rekao je Rendić.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/odbojkasi-borca-pobjedom-do-titule-i-elite/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])