Fudbal

Goražde bolje od Borca

18. 07. 2018. | 19:32

Fudbaleri Borca poraženi su u drugoj kontrolnoj utakmici koju su imali tokom priprema na Tjentištu. Banjalučani su gostovali u Goraždu gdje je domaćin slavio sa 3:1.

Opširnije

Fudbal

Trener Borca odbio ponudu tuzlanske Slobode

14. 07. 2018. | 15:57

Iako je dan uoči polaska za Tjentište, gdje će sa fudbalerima Borca odraditi osmodnevne pripreme, dobio primamljivu ponudu tuzlanske Slobode, strateg Banjalučana Darko Vojvodić izjavio je da trenutno za njega postoji samo tim sa Gradskog stadiona.

Opširnije

Fudbal

Bajić jača odbranu Borca

12. 07. 2018. | 20:45

Bivši defanzivac Zvijezde 09 Delimir Bajić postigao je dogovor sa Borcem i biće novo pojačanje banjalučkog tima za novu sezonu. On će se već sutra staviti na raspolaganje treneru Darku Vojvodiću pa će krenuti sa ekipom na pripreme na Tjentište.

Opširnije

Rukomet

Obijene prostorije Rukometnog kluba Borac!

11. 07. 2018. | 09:14

Rukometni klub Borac m:tel našao se na meti provalnika, koji su obili prostorije u Ulici Veselina Masleše u Banjaluci. Provalu je otkrio sekretar kluba i odmah obavijestio policiju koja je obavila uviđaj i u toku je potraga za počiniocem/ima. Materijalne

Opširnije

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.