Pozorište

Banjalučko studentsko pozorište u Rumuniji

11. 11. 2018. | 14:47

Banjalučko studentsko pozorište učestvuje na Danima srpske kulture u Temišvaru gdje će u okviru pozorišnog festivala “Teatros fest” publika imati priliku da sutra veče vidi višestruko nagrađivanu predstava “Life”, u režiji Aleksandra Pejakovića. “Velika nam je čast što smo dio

Opširnije

Pozorište

“Gospođa ministarka” u Hrvatskoj

7. 11. 2018. | 19:41

Predstava Narodnog pozorišta Republike Srpske “Gospođa ministarka”, autora Branislava Nušića, u režiji Milice Kralj, gostuje u Hrvatskoj u sklopu manifestacije “Dani srpske kulture u Hrvatskoj”, u organizaciji SKD Prosvjeta.

Opširnije

Pozorište

Predstava “Life” gostuje u Temišvaru

6. 11. 2018. | 16:13

Banjalučko studentsko pozorište ponovo će zaigrati na međunarodnoj sceni. Višestruko nagrađivana predstava „Life“, u režiji Aleksandra Pejakovića, biće izedena 12. novembra na Danima srpske kulture u Temišvaru, u okviru pozorišnog festivala „Teatros fest“.

Opširnije

Pozorište

Nagrada za Ljubišu Savanovića

22. 10. 2018. | 12:26

Na „XXVII Festivalu Dani Zorana Radmilovića“ u Zaječaru, u nedjelju 21. oktobra, odigrana je posljednja takmičarska predstava, “Naši dani” Željka Stjepanovića, u režiji Juga Radivojevića i izvođenju Narodnog pozorišta Republike Srpske iz Banjaluke.

Opširnije

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.