Mihailović i Pologoš najbolji

Objavljeno: 13. 5. 2013 u 13:36h

Igor Mihailović iz Stonoteniskog kluba Banjaluka i Stefan Pologoš sa Prirodno-matematičkog fakulteta Banjaluka osvojili su prva mjesta na trećem memorijalnom turniru “Dragan Milinković”, koji je proteklog vikenda igran u sali Ekonomske škole u Banjaluci.

Stoni tenis

U kategoriji seniora drugo mjesto osvojio je Vedran Maksimović iz Borca, a treće Damjan Marković, član Perućice iz Foče. U drugoj kategoriji u kojoj su se takmičili studenti banjalučkih fakulteta iz Pologoša bio je Stefan Vučković takođe sa Prirodno-matematičkog fakulteta, a treći je bio Klaudio Milanković sa Banjaluka koledža.

Na turniru je ukupno učestvovalo 64 takmičara u obje kategorije, a takmičilo se šest klubova iz Banjaluke, Prijedora i Foče.

– Drago mi je što su se ove godine takmičili i profesionalni stonoteniseri, što govori da turnir dobija na kvalitetu. Dragan Milinković je bio član naših klubova, bavio se ovim sportom, trenirao je sa nama i mi smo rado učestvovali na turniru koji se igra u njegovu čast. U budućnosti je cilj omasovljavanje turnira, da na njemu učestvuje više klubova i više igrača, a samim tim bio bi i kvalitetniji – rekao je Igor Mihailović.

Stonoteniski klubovi iz Banjaluke obezbijedili su infrastrukturu za turnir, a fakultet se pobrinuo za marketing i nagrade.

– Ove godine prvi put turnir su zajedno organizovali Banjaluka koledž i Stonoteniski savez grada Banjaluke. Obezbijeđen je i nagradni fond od 2.000 maraka, a nagrade su bile u sportskoj opremi – rekao je organizator turnira u ime BLC-a Zoran Stanić.

Porodica

Draganov otac Miroslav Milinković rekao je da porodica podržava turnir koji se treću godinu igra u čast njegovog sina i da je već postao tradicionalan.

– Zahvaljujemo svima koji su ga organizovali i svima koji učestvuju na njemu. Dragan se bavio stonim tenisom, bio je i član BLC-a, ali nažalost njegov život se prebrzo završio. Kroz ovaj turnir nikada neće biti zaboravljena njegova sportska dostignuća – rekao je Miroslav Milinković.

Izvor: Glas/Danijel Radujković

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/mihailovic-i-pologos-najbolji/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])