Marjanović brani pojas

Objavljeno: 21. 3. 2014 u 16:40h

Član Kik-boks kluba “Draženko Ninić” Denis Marjanović titulu svjetskog profesionalnog prvaka u verziji Svjetske kik-boks unije (WKU) braniće 26. aprila u Manhajmu. Meč bi trebalo da traje pet rundi po tri minuta, a rival planetarnom šampionu do 86 kilograma u disciplini “K-1” biće njemački borac Džejms Filips.

denis m

“Riječ je o veoma iskusnom borcu, koji je do sada imao 92 borbe u kojima je zabilježio 69 pobjeda (25 nokautom) i 23 poraza. Prije četiri godine osvojio je titulu evropskog prvaka u kik-boksu”, naglasio je Marjanović.

On je titulu odbranio prošle godine u septembru, kada je dvorani “Borik” pobijedio Nijemca Marka Ašenbrenera.

“Od tada praktično nisam prestajao sa radom i stalno treniram. Već sada sam u solidnoj formi, a ostalo mi je da odradim još visinske pripreme na Kozari, gdje planiram da odem na 14 dana. Poslije toga slijedi brušenje forme u Novom Sadu gde ću raditi sa nekoliko sparing-partnera”, nastavio je Marjanović.

Iza njega je veoma uspješna godina, jer je u 2013. imao pet pobjeda u isto toliko mečeva.

denis m2

“To nije promaklo čelnicima “K-1”, čiji su najpoznatiji članovi: Remi Bonjaski, Piter Aerts, Mirko Filipović, Ernesto Hosp… Ponudili su mi početnički ugovor na dvije borbe (tri runde po tri minuta). Prvi meč imaću 12. aprila u Španiji, u Majorci, a rival će mi biti domaći borac, Mojzes Ruibal, a drugi u Rumuniji, mjesec dana kasnije. Ukoliko sve bude po planu otvara mi se mogućnost da potpišem mnogo kvalitetniji ugovor, sa daleko povoljnijim uslovima, ali i mnogo više borbi širom svijeta. Vjerujem da ću uspjeti i da ću postati prvi borac iz Republike Srpske kojem se pružila prilika da nastupi pod zastavom “K-1” dodao je Marjanović.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/marjanovic-brani-pojas/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])