Denis Marjanović odbranio titulu

Objavljeno: 14. 9. 2013 u 19:52h

Oko 3 hiljade gledalaca u sportskom centru Borik u Banjaluci sinoć je uživalo u kik- boks manifestaciji “Fajt for glori”.

kik boks

Viđeno je ukupno 10 borbi, a u glavnoj naš Denis Marjanović je odbranio titulu svjetskog prvaka u kategoriji do 86 kilograma, pobijedivši Nijemca Marka Ašenbrenera tehničkim nokautom u trećoj rundi.

Naš najbolji kik-bokser Denis Marjanović ostvario je novu pobjedu u ringu kojom je odbranio naslov svjetskog provesionalnog K1 prvaka u kategoriji do 86 kilograma u VBU asocijaciji.

Do nje je pred svojom publikom došao lakše nego što se očekivalo jer je za protivnika imao višestrukog šampiona Njemačke, iskusnog Marka Ašenbrenera.

Prva runda borbe prošla je u blagoj dominaciju našeg borca,a onda je Marjanović u drugoj rundi dodao gas i protivnika dva puta slao u nokdaun.

Kada se Ašenbrener u trećoj rundi ponovo našao na podu,sudija je prekinuo meč i pobjedu dodijelio Marjanoviću, na veliku radost njegovih prijatelja i simpatizera.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/denis-marjanovic-odbranio-titulu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])