BK Slavija: Topalović razriješen dužnosti

Objavljeno: 2. 4. 2014 u 10:49h

Danijel Topalović, koji je uhapšen zbog sumnje da je učestvovao u više od 130 provala razriješen je dužnosti šefa stručnog štaba Slavije.

bk slavija

Ovo je juče na konferenciji za novinare izjavio predsjednik BK Slavija Zoran Bugarski.

“Na sjednici Upravnog odbora donijeli smo jednoglasnu odluku da Topalovića razriješimo dužnosti. Ukoliko se dokaže da nije kriv biće vraćen u klub. Bilo kako bilo na ovaj način je bačena velika ljaga na Bokserski klub Slavija. Druga dvojica uhapšenih Darko Jarić i Mladen Trubajić nikada nisu bili članovi našeg kluba”, naglasio je Bugarski.

On je dodao da će na pojedinačnom šampionatu BiH narednog vikenda u Vogošći Slavija ima osam takmičara.

“Titule brane Slobodan Jekić i Nikola Divljak, ali će ovog puta obojica nastupiti u kategoriji do 56 kilograma. U gardu će biti još: Mario Aleksić (60 kilograma), Jovica Stjepanović (64 kg), Jovica Dančić (69 kg), Đorđe Đukanović (81 kg), Branislav Danilović (preko 81 kg) i Darko Kučuk (91 kg). Na prošlom šampionatu Slavija je osvojila pet zlatnih medalja i nadam se novim uspjesima”, kazao je predsjednik Slavije Zoran Bugarski.

Dvojicu juniora Slavije očekuje i nastup na Svjetskom prvenstvu.

“Na SP u Sofiji, od 10. do 25. aprila nastupiće Stefan Marković (do 56 kg) i Sandro Poletan (do 75 kg). Obojica su odličnoj formi i od njih mnogo očekujemo, možda čak i medalju”, dodao je Bugarski.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/bk-slavija-topalovic-razrijesen-duznosti/||claudebot