Banjalučankama dva zlata na međunarodnom turniru

Objavljeno: 15. 4. 2013 u 15:47h

Na drugom međunarodnom turniru u ritmičkoj gimnastici pod nazivom “Trofej Novog Sada 2013”, koji je održan u Srbiji, takmičarke iz banjalučkog kluba “Alegro” osvojile su dvije zlatne medalje.

turnir

Na takmičenju je učestvovalo 250 takmičarki iz Bugarske, Mađarske, Rumunije, Rusije, Hrvatske, BiH i Srbije.

Takmičarke iz kluba ritmičke gimnastike “Alegro” osvojile su zlato ekipno – u grupnoj vježbi u konkurenciji osmogodišnjaka i devetogodišnjaka, dok je u individualnoj vježbi zlato osvojima sedmogodišnja Vladana Grujić, rečeno je Srni u ovom klubu.

Treće mjesto u konkurenciji devetogodišnjaka osvojila je članica “Alegra” Dejana Šajnović, a uspješne su bile i njene klupske kolegice Nađa Podrić i Jovana Milanović koje su osvojile četvrto mjesto.

U Klubu “Alegro” kažu da im u narednom periodu predstoje važna takmičenja međunarodnog karaktera i dodaju da će nastojati da potvrde svoje sposobnosti i talenat u ovoj atraktivnoj sportskoj disciplini.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/banjalucankama-dva-zlata-na-medunarodnom-turniru/||claudebot