Sutra u ponoć promocija prve knjige u 2013.

Objavljeno: 30. 12. 2012 u 13:11h

Predstavnici Zadužbine “Petar Kočić” sutra će tačno u ponoć, na ulasku u 2013. godinu, tradicionalno promovisati knjigu koja će u novoj godini biti prva objavljena na svijetu – roman makedonskog književnika Venka Andonovskog “Veštica”, javile su agencije.

Već trinaestu godinu ova zadužbina objavljuje prvu knjigu na svijetu u nastupajućoj godini i promoviše je tačno u ponoć ispred spomenika Petru Kočiću, po čemu je prepoznatljiva ne samo u Banjaluci, nego i u svijetu, saopšteno je iz Zadužbine.

Knjiga je već promovisana u petak, 28. decembra, u okviru tradicionalne manifestacije “Književna staza Djeda Mraza” u Banjaluci.

Promocija prve knjige na svijetu, koja će biti objavljena u 2013. godini, biće organizovana sutra tačno u ponoć ispred spomenika Petru Kočiću u Banjaluci, a Djeda Mrazovi će dijeliti besplatne primjerke građanima.

Izvor: Glas

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/knjizevnost-kultura/sutra-u-ponoc-promocija-prve-knjige-u-2013/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])