Promocija knjige “Stari zanati u RS”

Objavljeno: 13. 11. 2012 u 14:17h

Promocija knjige “Stari zanati u Republici Srpskoj”, autora višeg kustosa etnologa Vladimira Đukanovića održaće se u četvrtak 15. novembra u Muzeju Republike Srpske u 13 časova.

O knjizi će govoriti dr Milina Ivanović-Barišić sa Etnografskog instituta SANU iz Beograda, Ranko Barišić muzejski savjetnik, Etnografski muzej u Beogradu, dr Drago Njegovan, Muzej Vojvodine Novi Sad i autor.

Promociji će prisustvovati zanatlije koje se bave starim zanatima odnosno zanatlije predstavljene svojim zanatima u knjizi.

Kako je najavljeno promociji će prisustvovati ministar provjeste i kulture u Vladi Republike Srpske gospodin Anton Kasipović i ministar industrije, energetike i rudarstva u Vladi Republike Srpske gospodin Željko Kovačević.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/knjizevnost-kultura/promocija-knjige-stari-zanati-u-rs/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])