Mario Blažević, Borac m:tel: Cilj odbrana duple krune

Objavljeno: 4. 4. 2014 u 10:57h

Vjerujem da za Rukometni klub Borac m:tel dolaze bolji dani, a njih ćemo potvrditi dobrim igrama u Kupu BiH i završnici prvenstva. Cilj je isti kao i prošle godine a to je dupla kruna.

borac mtel

Istakao je ovo standardni čuvar mreže Banjalučana Mario Blažević.

“Iako smo ove sezone imali velikih problema, želja svih u klubu je da kao i prošle godine osvojimo prvenstvo i Kup BiH. Svjesni smo da nas ne čeka nimalo lagan zadatak, ali zajedno sa saigračima vjerujem da možemo ostvariti cilj”, naglasio je Blažević.

Prvi naredni ispit “crveno-plavi” imaće u srijedu, 9. aprila, kada će u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa BiH ugostiti zenički Čelik.

“Riječ je o veoma kvalitetnom protivniku, koji je trenutno vodeća ekipa Premijer lige BiH. Imaju iskusnu ekipu, velike ambicije, ali smatram da opreznom igrom možemo ostvariti cilj u “Boriku”. To je da zabilježimo ubjedljivu pobjedu i mirno otputujemo na revanš, koji se igra 30. aprila”, nastavio je Blažević.

Po njegovim riječima situacija u klubu iz “Gospodske ulice” je svakim danom sve bolja.

“Mjeseci iza nas su možda bili i najteži u klupskoj istoriji. Ipak, zahvaljujući upravi, ali i nama igračima uspjeli smo da spasemo Borac, koji je bio veoma blizu gašenja i krenemo uzlaznom putanjom. A, svi naši napori minulih mjeseci biće naplaćeni odbranom duple krune”, dodao je Blažević.

SEHA liga

Golman Banjalučana Mario Blažević zadovoljan je igrama “crveno-plavih” u SEHA Gasprom Južni tok ligi.

“Kada se sve sabere i oduzme uspjeli smo postići i više od očekivanog. Zabilježili smo pet pobjeda i 13 poraza, a kada se zna u kakvim uslovima se radilo to je za svaku pohvalu. Regionalno takmičenje iz godine u godinu je sve jače, a dva njegova učesnika, Vardar i Metalurg su stigli do četvrtfinala Lige šampiona. To je garancija da će ono u godinama koje dolaze biti još kvalitetnije i prestižnije”, rekao je Blažević.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/mario-blazevic-borac-mtel-cilj-odbrana-duple-krune/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])