Igor Mihailović najbolji veteran

Objavljeno: 5. 11. 2012 u 11:32h

Banjalučanin Igor Mihailović najuspješniji je takmičar Devetog otvorenog međunarodnog stonoteniskog prvenstva za veterane i rekreativce “Banjaluka 2012”, na kojem je nastupilo 85 takmičara iz BiH, Srbije, Hrvatske, Crne Gore i Slovenije.

Mihailović je na prvenstvu, koje je održano za vikend u Sportskoj dvorani “Obilićevo”, bio najbolji u kategoriji igrača od 40 do 49 godina.

On je u finalu savladao LJubišu Miloševića iz Beograda, rezultatom 3:0. Bez premca je bio i u igri parova i u dublu sa Slavkom Antonićem iz Prijedora savladao je slovenački par Vidmar – Gajšek rezultatom 3:0.

U kategoriji do 39 godina trijumfovao je Bojan Sadžak iz Zagreba, koji je sa 3:1 savladao sugrađanina Marija Juričevića.

Ilija Tomić iz Zagreba osvojio je prvo mjesto u kategoriji od 50 do 59 godina pobjedom nad Semirom Ćerilom iz Zenice, rezultatom 3:2.

U kategoriji preko 60 godina pobijedio je Tomislav Vrnčić iz Nove Gradiške koji je rezultatom 3:1 savladao Esada Ahmetovića iz Tuzle.

U ženskoj konkurenciji prva je bila Prijedorčanka Dijana Grahovac koja je, sa 3:1, pobijedila Maju Andrijević iz Podgorice.

Tradicionalnu stonotenisku smotru otvorio je predsjednik Skupštine grada Banjaluka Slobodan Gavranović, koji je istakao da je obaveza lokalnih zajednica u Republici Srpskoj da pomažu rekreativni sport.

“Žao mi je što ovaj međunarodni turnir u stonom tenisu nije bio uvršten u kalendar takmičenja sportskih manifestacija grada Banjaluka”, rekao je Gavranović, te dodao da će sljedeći turnir, 10 po redu, biti uvršten u zvanični godišnji kalendar sportskih manifestacija.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/igor-mihailovic-najbolji-veteran/||claudebot