Lejdi Gaga je kraljica Tvitera sa 30 miliona pratilaca

Objavljeno: 5. 10. 2012 u 13:08h


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/infoars/public_html/wp-content/themes/banjaluka_com/single.php on line 93

Pop diva Lejdi Gaga postavila je rekord na društvenim mrežama, postavši prva osoba sa preko 30 miliona pratilaca na Tviteru.

Do juče popodne, Lejdi Gaga je imala 30.030.949 pratilaca na mikro-blogerskom sajtu, a u prosjeku joj se dnevno pridruži oko 30.000, prenosi sajt “Starcount.com” koji prati koliko poznati koriste društvene mreže.

Ova 26-godišnja pjevačica, čije je pravo ime Stefani Džoen Anđelina Germanota – takođe je početkom sedmice prešla četiri miliona “hitova” na Guglu i na drugom je mjestu poslije Britni Spirs na medijskoj platformi ovog internet pretraživača.

“Međutim, upravo je Tviter taj koji pokazuje njenu nevjerovatnu popularnost”, navodi se na sajtu i dodaje da je njena vladavina Tviterom počela prije dvije godine kada je nadmašila Eštona Kučera, Baraka Obamu i Britni Spirs. “Od tada je njena dominacija na mreži bez premca. Ona je bila prva koja je stigla do 10 miliona pratilaca, potom 20 miliona a sada i 30”, dodaje se na sajtu.

Najveći rival Lejdi Gage na Tviteru je tin pop senzacija Džastin Biber sa 28,5 miliona pratilaca. Slede Kejti Peri sa 27,2 i Rijana – koja je bolja od Gage na Jutjubu i Fejsbuku, ali na Tviteru ima “svega” 26 miliona pratilaca.

(Agencije)

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.