Otvorena izložba fotografija Aleksandra Golića

Objavljeno: 4. 11. 2014 u 11:42h

U “Art centru Banjaluka” sinoć je otvorena izložba 25 fotografija banjalučkog fotografa Aleksandra Golića.

i

Golić, koji je inače novinski fotograf, na izložbi je predstavio fotografije za koje kaže da su iz “optimističnije priče” od one koja se svakodnevno može vidjeti u novinarstvu.

On je naveo da je povod izložbe otvaranje izložbenog prostora u “Art centru” i pokretanje radionice digitalne fotografije, u kojoj će u ovaj fotograf biti mentor.

“Pokušaćemo da naučimo ljude da rade sa svojim fotoaparatom, odnosno telefonima i da to bude kvalitetno. Digitalna fotografija je u svijetu preuzela primat u odnosu na fotografije sa filmom, koja je bila skuplja”, rekao je Golić.

On kaže da učesnici radionice mogu biti svi zainteresovani bez obzira na starosnu dob, te da će po njenom završetku biti napravljena izložba radova polaznika.

Izložba fotografija biće otvorena do 16. novembra.

“Art centar Banjaluka” otvoren je za posjetioce svakim radnim danom od 10.00 do 12.00 časova i od 18.00 do 19.00 časova, a subotom od 10.00 do 12.00 časova.

Golić je već više od 20 godina novinski fotograf, a trenutno je saradnik lista “Večernje novosti” i časopisa “Dom info”.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/vizuelna-umjetnost/otvorena-izlozba-fotografija-aleksandra-golica/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])