Uznemirujući video: Huligani Olimpijakosa brutalno pretukli navijačicu Panatinaikosa (Video)

Objavljeno: 9. 3. 2019 u 11:28h

Grčka je proteklih dana bila zgrožena šokantnim videom portala Newsbomb na kojem se vidi kako huligani Olimpijakosa iz navijačke grupe „Gate 7“ brutalno udaraju 23-godišnju navijačicu Panatinaikosa.

Napad na djevojku dogodio se, prema pisanju grčkih medija, nakon upada navijača Panatinaikosa na utakmicu ženske vaterpolo ekipe Olimpijakosa.

Huligani su uspjeli zadržati djevojku s kacigom na glavi, koja ju je vjerovatno spasila od težih povreda, a stigli su joj uzeti i navijačka obilježja.

Prilikom sukoba u napadu na bazen povrijeđeno je nekoliko osoba, a uništena je i novinarska oprema.

Grčki zamjenik minista kulture i sporta George Vasiliadis je poručio kako će tražiti hitnu reakciju policije kako bi se zaustavilo nasilje, ali i pronašlo pet učesnika ovog nemilog događaja.

Inače, navijači grčkih velikana Panatinaikos i Olimpijakos veliki su rivali pa se često sukobljavaju, a obračuni redovno završavaju s težim posljedicama.

Izvor: Klix

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/uznemirujuci-video-huligani-olimpijakosa-brutalno-pretukli-navijacicu-panatinaikosa-video/||claudebot