Svečanom ceremonijom otvoren 11. NBC Pokal

Objavljeno: 3. 10. 2012 u 11:03h

Svečanom ceremonijom sinoć je otvoren 11. NBC Pokal u organizaciji Kuglaškog saveza Republike Srpske, u sportskoj dvorani Obilićevo.

Predsjednik Kuglaškog saveza, Ilija Prijić je rekao da je ovo takmičenje veoma značajno za Republiku Srpsku, ali i za cijelu Bosnu i Hercegovinu.

„Banjaluka je 2008. godine bila domaćin svjetskog prvenstva u kuglanju, ali NBC Pokal ima veći broj učesnika. Na ovom takmičenju će učestvovati preko 450 učesnika sa delegacijama iz 12 evropskih zemalja“, kazao je Ilija Prijić.

Značajan broj državnih zvaničnika, svojim prisustvom i govorima, upriličili su svečano otvaranje. Nakon govora dobrodošlice gradonačelnik Banjaluke, Dragoljub Davidović, proglasio je 11.NBC Pokal 2012 otvorenim.

 „Ovo takmičenje je od bitnog značaja za Banjaluku. Pored sportskog, bitan značaj je i u promociji Banjaluke koja je internacionalnih opredjeljenja“, rekao je Davidović.

Davidović je takođe svim učesnicima poželio dobre rezultate kao i obaranje dosadašnjih.

Muzički nastup banjalučanke Maje Tatić uljepšao je ovaj događaj, ali i raspoloženi učesnici koji su s osmijesima na licima podržali početak takmičenja.

Takmičarski dio 11. NBC Pokala počinje danas, 3. oktobra i trajaće do subote, 6.10. kada će se odigrati finalni meč.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/svecanom-ceremonijom-otvoren-11-nbc-pokal/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])