KRG “Allegro” postigao zapažene rezultate na 3. Međunarodnom turniru u ritmičkoj gimnastici

Objavljeno: 21. 5. 2012 u 12:04h

Završen je 3. Međunarodni turnir u ritmičkoj gimnastici “Banjaluka open 2012.” i 3. Prvenstvo RS u ritmičkoj gimnastici na kojem su osim domaćih takmičarki iz KRG “Allegro” učestvovale takmičarke iz FBIH, Srbije, Crne Gore i Hrvatske.

Takmičenje je trajalo od ranih jutarnjih sati do kasno naveče, a 150 takmičarki borilo se za nagrade u više kategorija. Najzapaženiji rezultat ostvarila je Sonja Vujičić (11) iz KRG “Allegro” koja je osvojila prvo mjesto u kategoriji A, vijača. Nekoliko domaćih takmičarki ostvarile su dobre rezultate u A programu, a to su Elena Karić (12) koja je na obruču osvojila treće, a na vijači drugo mjesto, dok je Tea Vicanović (14) u kategoriji vijača prvo, a na obruču je zauzela drugo mjesto. Iz B programa nekoliko djevojčica ostvarilo je zapažen rezultat, Dejana Šainović (8) bez sprave, drugo mjesto, dok je u istoj kategoriji Nađa Podrić (8) osvojila drugo mjesto.

Renee Starčević iz KRG “Allegro” koji je bio glavni organizator ovog turnira bila je zadovoljna kako je teklo takmičenje i najponosnija jer su njene takmičarke osvojile zapažene rezultate.

“Takmičarski dan je prošao vrlo dobro, odazvale su se sve takmičarke koje su bile i pozvane na takmičenje, njih ukupno 150 koje su se takmičile u različitim kategorijama. Što se tiče same organizacije, bilo nam je jako naporno ali uspjeli smo da odradimo posao na jednom viskomom nivou. Konkurencija je bila jako velika, a naše djevojčice su uspjele da se izbore za plasman i to me jako raduje.”

Rene je naglasila joj je jako važno što su gosti bili zadovoljni uslovima u dvorani, a da su sponozori puno pomogli kako bi se ovo takmičenje održalo.

“Moram da kažem da bez spozorstva ne bih mogli. Generalni pokrovitelj nam je bio Predsjednik Republike Milorad Dodik, a takmičenje su pomogli Vlada RS i Gradska uprava. Veoma je važno što su gosti bili zadovoljni, jer ako su oni pohvalili organizaciju, onda smo uspjeli ostvariti naš cilj.”

Takmičenje je rukvodila Vrhovna sutkinja internacionalne 3. kategorije Vesna Radonić iz Budve.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/krg-allegro-postigao-zapazene-rezultate-na-3-medunarodnom-turniru-u-ritmickoj-gimnastici/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])