Mladi Krajišnik odustao od Kupa BiH

Objavljeno: 15. 3. 2014 u 15:03h

Košarkašice Mladog Krajišnika iz Banjaluke odustale su od učestvovanja na Finalnom turniru Kupa BiH, koji danas popodne počinje u Zenici.

mladi krajisnik

Košarkaški savez Bosne i Hercegovine obavijestio je u petak organizatore turnira da je ekipa Mladog Krajišnika iz Banjaluke odustala od nastupa na Finalnom turniru Kupa Bosne i Hercegovine za sezonu 2013/14.godina.

Obzirom da se prva polufinalna utakmica između Brčanke i Mladog Krajišnika neće odigrati, zbog novonastale situacije ekipa iz Brčkog se bez borbe, direktno plasirala u nedjeljno finale koje se igra od 18.00 sati.

Druga polufinalna utakmica u kojoj se sastaju Čelik i Orlovi je večeras u 18.00 sati u Gradskoj Areni Zenica.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kosarka/mladi-krajisnik-odustao-od-kupa-bih/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])