Dojčinović: “OKK Borac neće odustati od takmičenja”

Objavljeno: 6. 3. 2014 u 13:55h

Iako su tražili odgađanje utakmice prošlog kola Prve lige Republike Srpske protiv Gacka, košarkaši OKK Borac igraće susret 19. kola protiv Budućnosti u Banjaluci.

okk borac

“Igraćemo sljedeću utakmicu, a odgodu prošle tražili smo zbog nedostatka para. Vjerujem da ćemo se snaći za organizaciju tog meča do petka, kada je on na rasporedu. Klub neće odustati od takmičenja”, izjavio je direktor banjalučkog tima Miroslav Dojčinović.

On je naveo da očekuje pomoć Gradske uprave Banjaluke, koja bi idućih dana trebalo da bude uplaćena.

“Imamo obećanje da će nam narednih dana biti uplaćeno 10.000 maraka i taj iznos očekujemo još od decembra. Najžalije je to što našim igračima skoro ništa nismo uplatili, jer smo sav novac potrošili na plaćanje obaveza prema savezu, organizacije utakmica, gostovanja i sličnog”, kazao je Dojčinović.

Prema njegovim riječima, do sada su se sami snalazili.

“Prije nekoliko sezona trebalo je da dobijemo 100.000 i to nam je smanjeno na 55.000, da bi nam i ta sredstva bila oduzeta i izbačeni smo u drugu kategoriju klubova koje rangira Gradska uprava. Ne znam zašto nas neko kažnjava, jer smo održali Skupštinu i opravdali potrošeni novac”, istakao je Dojčinović.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/kosarka/dojcinovic-okk-borac-nece-odustati-od-takmicenja/||claudebot