Skupština FK Borac 31. marta

Objavljeno: 14. 3. 2014 u 09:42h

Izborna skupština Fudbalskog kluba Borac biće održana se 31. marta u trofejnoj sali Gradskog stadiona, a na njoj bi trebalo da bude imenovan novi predsjednik “crveno-plavih”.

borac

Ovo je juče izjavio član Radne grupe i bivši direktor banjalučkog premijerligaša Stanoje Štrbac.

“Do kraja marta klubom će upravljati Radna grupa, koja će u ponedjeljak održati svoju posljednju sjednicu. Na njoj bi, između ostalog, trebalo da budu predloženi i novi članovi Skupštine”, kazao je Štrbac.

Po njegovim riječima, najviši klupski organ trebalo bi da broji 27 članova.

“Do Skupštine bi trebalo da se iskristališe ko će biti novi predsjednik kluba. Prema novom Statutu FK Borac, koji je usklađen sa Statutom Evropske fudbalske federacije UEFA, prvi čovjek Skupštine biće ujedno na čelu Upravnog odbora. Tako će u jednoj ličnosti biti objedinjene dvije najodgovornije funkcije”, nastavio je Štrbac.

Radna grupa na čelo kluba došla je 23. decembra 2013. godine, kada je ostavku na mjesto predsjednika FK Borac podnio Srđan Šuput.

“Uradili smo onoliko koliko je bilo u našoj moći. Imali smo dobru saradnju sa povjeriocima, ali nismo uspjeli da pronađemo trajno rješenje za sve nagomilane finansijske probleme. Za kratko vrijeme napravili smo veliki pomak u radu kluba, ali ukoliko se tako ne nastavi, sav naš trud će pasti u vodu. Treba naglasiti da nismo uspjeli da pronađemo model za stalno finansiranje kluba, što je ključni problem za budućnost Borca”, dodao je na kraju Štrbac.

Utakmica

Utakmica 22. kola Premijer lige BiH između Borca i mostarskog Veleža odigraće se u subotu u 17 časova na Gradskom stadionu.

“Biće ovo prilika da se pobjedom još više učvrstimo među vodećim ekipama. Moramo izdržati trku do kraja i smatram da ovaj tim može bez problema da obezbijedi nastup na međunarodnoj sceni”, naglasio je Stanoje Štrbac.

U ovom susretu Banjalučani će biti oslabljeni neigranjem trojice igrača. Mladen Žižović i Darko Đajić pauziraće zbog žutih, a Fedor Predragović zbog crvenog kartona, zarađenog na meču protiv Radnika u Bijeljini.

Izvor: Glas Srpske

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/fudbal/skupstina-fk-borac-31-marta/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])