“Boemske večeri Skadarlije” na Trgu Krajine

Objavljeno: 24. 9. 2012 u 14:57h

Turistička organizacija Banjaluka biće domaćin i zajedno sa Turističkom organizacijom Beograda suorganizator promocije “Boemskih večeri Skadarlije i grada Beograda kao turističke destinacije” koja će biti održana u petak i subotu 28. i 29. septembra na Trgu Krajine u Banjaluci.

“Promocija ima za cilj da pospješi obostrani dolazak gostiju na relaciji Beograd – Banjaluka, da posjete kulturne i sportske događaje, i turističke atrakcije“, rečeno je u Turističkoj organizaciji grada Banjaluka.

Kao dio performansa je i originalni oldtajmer autobus “Praga-Pionir” iz 1939. godine, koji će biti brendiran sloganom “Za Beograd” i koji će se nalaziti na centralnom gradskom trgu kod robne kuće “Boska”.

U Turističkoj organizaciji grada Banjaluka kažu da će autobus biti i scenografija nastupa na otvorenom skadarlijskog orkestra, glumaca i dobošara iz Skadarlije.

Ispred autobusa nalaziće se dva promo info pulta, sa propagandnim materijalom Turističke organizacije Beograda i Banjaluke.

Nastup na otvorenom odvijaće se od 17.00 do 20.00 časova, sa povremenim pauzama kada bi autobus zainteresovane građane vozio jedan krug oko parka.

Drugi dio predstavljanja turističke ponude Beograda bile bi večeri Skadarlije, poznatog skadarlijskog restorana “Šešir moj”, koji će se u restoranu „Harizma“ u hotelu Palas predstaviti svojom gastronomskom, muzičkom i glumačkom ponudom.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/muzika-kultura/boemske-veceri-skadarlije-na-trgu-krajine/||claudebot