Najgledaniji animirani film “Ledeno doba”

Objavljeno: 1. 1. 2013 u 12:35h

Animirani 3D film “Ledeno doba: Pomjeranje kontinenata” bio je najgledaniji film 2012. godine u multipleksu “Palas” u Banjaluci.

“Drugi po gledanosti je 3D film ‘Madagaskar 3: Najtraženiji u Evropi’, dok se na trećem mjestu našao film ‘Skajfol’, koji je na repertoaru bio skoro dva mjeseca”, rekla je Srni portparol “Palasa” Vanja Vasilić.

Komedija “Diktator” zauzela je četvrto mjesto i tako prestigla najiščekivaniji film godine “Sumrak saga: Praskozorje 2”.

Na šestom i sedmom mjestu su komedije “Meda Ted” i “Američka pita: Ponovo na okupu”.

Film “Hobit: Neočekivano putovanje” uspio je da se probije na osmo mjesto po gledanosti, iako je na repertoaru od sredine decembra 2012. godine.

“Važno je napomenuti da smo karte za filmove ‘Skajfol’, ‘Sumrak saga: Praskozorje 2’ i ‘Hobit: Neočekivano putovanje’ pustili u pretprodaju oko dvije sedmice ranije. Ipak se na dan premijera tražilo mjesto više, posebno u najatraktivnijim terminima”, rekla je Vasilićeva.

Filmski hit “Titanik” u novoj 3D varijanti deveti je najgledaniji film, dok je na začelju liste “Vitez tame: povratak”.

Portparol “Palasa” dodala je da su cijene karata tokom godine bile uobičajene bez obzira na to koji film se prikazuje, te da je podijeljen i veliki broj nagradnih karata.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/kultura/film-kultura/najgledaniji-animirani-film-ledeno-doba/||claudebot