Mirko Mikić odlučio da se odrekne usluga Srđana Savića

Objavljeno: 17. 10. 2019 u 20:43h

Trener rukometaša Borac m:tela Mirko Mikić kaže da je odlučio da se odrekne usluga Srđana Savića jer je sad već novi rukometaš Vogošće više puta kršio klupsku disciplinu i nije ispoštovao interne dogovore.

Mladi stručnjak nije više želio da trpi nedisciplinu, pa je upravi kluba predočio da više ne računa na Savića, kojem je uručen otkaz.

“On je prošle godine bio jedan važnijih igrača i većinu utakmica je odigrao dobro. Na kraju sezone odlučio sam da malo uozbiljim situaciju, da ove pokušamo  napraviti nešto bolje. Imao je obavezu da na početak priprema dođe spreman, a došao je potpuno nespreman i sa kilogramima viška. Poenta je da nije ispoštovao dogovor, koji je za mene važniji od ugovora. Ako neko ima povjerenja u tebe i drugarski odnos, ne smiješ da ga iznevjeriš. Znam da je on pošten i dobar momak, želim mu svu sreću, ali jednostavno je došao trenutak da se raziđemo i tako je najbolje” – rekao je Mikić.

Savić je kazao da će tužiti Borac zbog dugovanja koja su nastala u prethodne dvije godine.

“Ne ulazim u taj dio. Moj posao odnosi se na teren i svlačionicu. U Borcu sam dugo vremena, dolazili su i dobri i manje dobri igrači, mijenjale se uprave i treneri, a Borac je ostajao sve te godine. Ne radi se samo o utakmici, bitno je kako se ponašate i van terena jer je slika mnogo šira i kompleksnija” – zaključio je Mikić.

Banjalučani će u subotu u Živinicama pokušati da nastave pobjedničku seriju, a dobra vijest za Mikića je i povratak na parket Stefana Miljkovića, koji je dugo odsustvovao zbog povrede ramena.

“Miljković je izuzetno značajan igrač za nas, naročito kada pričamo o odbrani” – rekao je Mikić.

Izvor: Glassrpske/ Darko Pašagić

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/mirko-mikic-odlucio-da-se-odrekne-usluga-srdjana-savica/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])