Tag: Rukomet

Rukomet

RK Borac obustavlja rad!?

13. 09. 2018. | 09:44

Rukometni klub Borac od četvrtka prestaje sa radom, odnosno sa treninzima svih selekcija, od prvog tima do najmlađe generacije zbog ne samo teške finansijske situacije već i zbog nedostatka infrastrukture za treniranje!

Opširnije

Rukomet

Borac bez “Borika” tokom septembra

5. 09. 2018. | 14:59

Poslije slavlja na turniru u Beogradu trener rukometaša Borca Bojan Unčanin susreo se sa pomalo nepredviđenim problemom jer gotovo cijeli septembar neće moći da koristi dvoranu “Borik” koja će u tom periodu biti zauzeta.

Opširnije

Rukomet

Posljednja nada za rukomet

6. 08. 2018. | 16:25

Rukometni radnici koji vode klubove spremni su da sjednu za isti sto i započnu normalizaciju u Rukometnom savezu BiH da ­bi bio izbjegnut najcrnji scenario – najavljena suspenzija EHF-a.

Opširnije

Najave

Legende rukometa ukrštaju rekete u humane svrhe

1. 08. 2018. | 17:55

Rukometni okršaj na teniskom terenu ime je humanitarnog meča koji će odigrati proslavljeni banjalučki rukometaši Mladen Bojinović i Goran Stupar. Meč će biti odigran u nedjelju 12. avgusta na centralnom teniskom terenu u parku Mladen Stojanović sa početkom u 20

Opširnije

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.