Ivan Dumenčić blizu potpisa za Borac M:tel

Objavljeno: 26. 12. 2015 u 08:17h

Ivan Dumenčić, hrvatski rukometaš, blizu je potpisa za Borac M:tel, a Vladimir Branković, direktor Banjalučana, ističe da ništa nije gotovo dok igrač ne potpiše ugovor.

“Crveno-plavi” su na odmoru, ali čelnici zajedno sa trenerom Borisom Dvoršekom naporno rade na angažovanju pojačanja s kojima će ići u odbranu duple krune. Najavljeno je pojačanje na poziciji srednjeg beka, a to će po svemu sudeći biti Dumenčić.

“Još smo u fazi razgovora i još ništa nije završeno. Posljednjih godina sam naučio da ništa nije gotovo dok igrač ne stavi paraf na ugovor”, rekao je Branković.

Saznajemo da su pregovori u poodmakloj fazi, praktično je ostalo da se usaglase detalji i mladi rukometaš bi 11. januara trebalo da se pojavi na prozivci.

“Radi se o mladom i brzom igraču, koji će sigrno donijeti dimenziju više našoj igri. Zadovoljni smo našim igračkim kadrom, ali želimo da dovedemo pojačanje koje će rasteretiti neke igrače te da dobijemo na rotaciji, koja nam je prijeko potrebna”, izjavio je direktor Banjalučana, koji je zatim istakao da pojedini igrači nisu bili na maksimalnom nivou jer nemaju jaku konkurenciju te još jednom ponovio da neće biti odlazaka i da se računa na sve igrače.

O koliko kvalitetnom igraču se radi najbolje zna hrvatski stručanjak na klupi velikana iz Gospodske ulice, jer je Dumenčić dugo nosio dres zagrebačke Dubrave. Nakon dobrih partija dobio je poziv katarskog Al Rajana, u kojem je proveo proteklih nekoliko mjeseci. Treba istaći i da je bio na listi želja poljske Visle iz Ploka, koja je učesnik Lige šampiona. Dvoršek je na odlasku na odmor istakao da će u toku priprema najviše raditi na odbrani i brzni, a upravo hrvatski igrač bi trebalo da bude taj koji će ubrzati igru prvaka BiH.

Dumenčić je reprezentativac Hrvatske u rukometu na pijesku i s nacionalnim timom je imao mnogo uspjeha. Ove godine bio je dio tima koji je postao prvak Evrope, što je bila četvrta uzastopna titula za Hrvatsku. On će po svemu sudeći biti jedino pojačanje Borac M:tela, kojeg do kraja sezone očekuju četiri ispita u regionalnoj SEHA ligi, te plej-of Premijer lige BiH i završni turnir Kupa BiH. Banjalučani brane trofej u oba domaća takmičenja, a četiri domaća meča u SEHA ligi će im biti idealna prilika da dodatno uigraju ekipu.

25 godina ima Ivan Dumenčić, koji je rođen u Zagrebu

10 bodova ove sezone u SEHA ligi u 14 kola osvojio je Borac M:tel

4 Utakmice očekuju Banjalučane do kraja sezone u SEHA ligi

8. mjesto zauzimaju “crveno-plavi” sa tri pobjede, 10 poraza i remijem

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/ivan-dumencic-blizu-potpisa-za-borac-mtel/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])