Borac srušio lidera u Boriku

Objavljeno: 18. 12. 2018 u 19:31h

Rukometaši Borac M:tela nastavili su seriju sjajnih rezultata. Oni su u derbiju kola savladali Bosnu iz Visokog 28:23 i tako su došli do četvrte uzastopne pobjede. 

Banjalučani su otpor rivala slomili u drugom dijelu kad su stekli veliku prednost. Na poluvremenu je bio gol prednost 14:13, ali su u nastavku domaći odigrali puno bolje u odbrani.

Zaustavili su nalete gostiju i došli do značajnih bodova pa sad imaju 22 i meč manje. Inače na startu utakmice crveni karton je zaradio Srđan Savić.

Borac je tako srušio dosadašnjeg lidera, a najefikasniji u pobjedničkom timu su bili Milan Dakić i Bojan Rađenović sa po 8 golova s tim da je krilni igrač dva dao iz sedmeraca.

Kod gostiju Nedžad Imamgić je imao 5 golova.

Banjalučani jesenju polusezonu završavaju zaostalom utakmicom protiv Maglaja u subotu.

Izvor: Srpskainfo/ Darko Basara/ Foto: Dejan Božić/ RAS Srbija

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/borac-srusio-lidera-u-boriku/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])