“Nagradu zaslužujem svake godine”: Ronaldo se napokon oglasio nakon što je Modrić osvojio Zlatnu loptu

Objavljeno: 10. 12. 2018 u 17:08h

Hrvatski vezista Luka Modrić prošlog ponedjeljka je dobio Zlatnu loptu i proglašen je za najboljeg svjetskog fudbalera, pošto je u glasanju pobijedio Kristijana Ronalda i Antoana Grizmana. 

Osvajač srebra na Mundijalu u Rusiji je tako prekinuo dominaciju asa Juventusa i Lionela Mesija, koja je trajala punu deceniju.

Prethodnu Zlatnu loptu osvojio je upravo Ronaldo, koji se nije oglašavao poslije ceremonije. Sve do ovog ponedjeljka, kada se osvrnuo na to što zvanično više nije najbolji na svijetu.

“Čestitam Modriću, on to zaslužuje. Ali, vidjećemo se sljedeće godine i ja ču se potruditi da opet budem najbolji” – rekao je Ronaldo za italijanske medije.

 Iako je čestitao Hrvatu, nije krio razočaranje što prestižni trofej više nije u njegovim rukama.

“Mislim da ja tu nagradu zaslužujem svake godine. Naporno radim za to, ali i ako ne budem prvi, to nije kraj svijeta. Brojke ne lažu, ali nemojte misliti da nisam srećan ako ne dobijem Zlatnu loptu. Imam nevjerovatne prijatelje, prekrasnu porodicu, igram u jednom od najvećih klubova na svijetu… Mislite da idem kući i plačem? Ne, priznajem da sam razočaran, ali život ide dalje” – istakao je as Juventusa.

Izvor: Srpskainfo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/nagradu-zasluzujem-svake-godine-ronaldo-se-napokon-oglasio-nakon-sto-je-modric-osvojio-zlatnu-loptu/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])