„Nektar“ na vrhu Evrope

Objavljeno: 6. 8. 2012 u 14:35h

Ekspedicija Udruženja „Energija“ iz Banjaluke, Nektar pivo odvela je na najviše vrhove Evrope, mjesta idealna za hlađenje piva!

U pravom društvu i uz odličnu energiju Nektar pivo obišlo je Mon Blan, najviši vrh Francuske, a osvojilo je i Gran Paradizo, Italija.

„Bilo je izvrsno, upravo onako kao što smo očekivali od ovog putovanja i što uvijek očekujemo od ‘Nektara’. Imali smo manjih problema pri polasku na Mon Blan, jer je duvao jak vjetar i snijeg nije prestajao padati. Tako da smo promjenili prvobitni plan i odložili penjanje za dva dana i malo se više posvetili druženju s ‘Nektarom’. To nam uopšte nije teško palo, čak je penjanje uz „Nektar“, išlo lakše,“ rekao je Miroslav Bundalo, predsjednik Udruženja „Energija“.

Udruženje „Energija“ je ambasador Banjalučke pivare, a među građanima grada na Vrbasu poznato je po zanimljivim akcijama humanog karaktera.

„Drago nam je da naš ‘Nektar’ obilazi svijet i da ljudi s našim proizvodima uvijek mogu da računaju na dobru zabavu. Takođe, naša misija je da budemo uz naše vjerne potrošače u svakom važnom trenutku u njihovim životima, a to je svakako penjanje na Mont Blan i Gran Paradizo,“ rekla je Milka Stanivuković, menadžer za odnose s javnošću Banjalučke pivare.

O tome kako napreduje „Ekspedicija Alpe 2012“ Banjalučka pivara redovno je izvještavala na svojoj Facebook stranici, a osvajanje Mon Blana je za manje od 6 sati „lajkovalo“ više od 150 fanova.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/nektar-na-vrhu-evrope/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])