Bjeljac i Junuzović pobjednici trke “Banjalučka desetka”

Objavljeno: 8. 9. 2019 u 12:27h

Bojana Bjeljac iz Hrvatske i reprezentativac BiH Osman Junuzović pobjednici su 2. “Banjalučka desetka baj Balans” trke.

Bojana Bjeljac je dionicu od 10 kilometara istrčala za 32,57 minuta, dok je Osman Junuzović na cilj stigao za 29,46 minuta, saopšteno je iz agencije “Suport marketing centar”.

Drugo mjesto u muškoj kategoriji osvojio je Kenijac Stenli Kipruto, dok je treću poziciju zauzeo Rok Puhar iz Slovenije.

Drugo mjesto u ženskoj kategoriji pripalo je Oliver Jevtić, dok je treća na cilj stigla reprezentativka BiH Lusija Kimani.

U trci na pet kilometara, čiji je sponzor Sberbanka, u muškoj kategoriji najbolji je bio tim “Mlijekoprodukta”, u ženskoj tim kafe bara “Atleks”, dok je prvo mjesto u kategoriji mješovitih timova odnio tim “Kiosk Kika”.

Nagradu za najboljeg Banjalučanina i Banjalučanku u trci na 10 kilometara osvojili su Davor Vidović i Jelena Kosić.

Proglašenjem najboljih trkača i dodijelom nagrada sinoć je zvanično završen prvi takmičarski dan “Vivia ran end mor park” manifestacije.

Manifestacija se nastavlja danas u parku “Mladen Stojanović” gdje će biti održana dobrotvorna trka zadovoljstva u dužini od dva kilometra.

Ovaj sportski događaj organizuju “Suport marketing centar”, Atletski klub Banjaluka i “Ran end mor komjuniti”.

Grad Banjaluka je podržao ovaj sportski događaj, a načelnik Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, omladinu i sport Dragan Banjac naglasio je da je ovo jedna od najznačajnijih atletskih manifestacija u gradu, koja izuzetno doprinosi pozitivnoj slici i promociji grada u regionu i Evropi.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/ostali-sportovi/bjeljac-i-junuzovic-pobjednici-trke-banjalucka-desetka/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])