Saradnja Banjaluke sa Beogradom u školskom sportu

Objavljeno: 31. 1. 2019 u 14:43h

Predstavnici Grada Banjaluka juče su u Beogradu razgovarali sa predsjednikom Saveza za školski sport Srbije Željkom Tanaskovićem o mogućnosti saradnje u oblasti školskog sporta.

“Banjaluka je u prethodnom periodu mnogo uložila u školski sport za koji smatramo da je izuzetno važan, ne samo kao baza za profesionalno bavljenje sportom nego i za zdravlje nacije. Sa Tanaskovićem smo razgovarali na koji način možemo sarađivati u budućnosti, i na koji način mi u Banjaluci možemo organizovati neko značajnije takmičenje. Primljeni smo na izuzetan način, dobili smo zaista vrijedne informacije i u narednom periodu ćemo analizirati kapacitete i mogućnosti Banjaluke i siguran sam da ćemo u bliskoj budućnosti realizovati neki značajan projekat”, rekao je načelnik Odjeljenja za obrazovanje, zdravstvo, sport i omladinu Dragan Banjac.

Predstavnici Grada posjetili su i Odbojkaški savez Srbije, gdje ih je primio generalni sekretar Ivan Knežević koji se zahvalio na gostoprimstvu koje je Banjaluka priredila odbojkašicama Srbije prije odlaska na Svjetsko prvenstvo u Japan.

“Zaista smo oduševljeni onim što smo doživjeli u Banjaluci. Znali smo da imamo mnogo navijača u Republici Srpskoj, ali utakmica protiv Bugarske bila je zaista doživljaj i za nas i za naše odbojkašice. Mi smo iz Republike Srpske, preko Pala i Banjaluke otišli u Japan i osvojili zlatnu medalju. Siguran sam da ovo neće biti naš posljednji dolazak u Banjaluku, u planu su još neke utakmice i sa muškim timom, međutim, zbog zgusnutog rasporeda to je najrealnije da se realizuje u toku naredne godine”, rekao je Knežević.

Izvor: ASBL

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/saradnja-banjaluke-sa-beogradom-u-skolskom-sportu/||claudebot