Za uzrast od 10 do 18 godina: Uskoro počinje rukometni kamp “Mladen Bojinović Dugi” (Foto)

Objavljeno: 7. 6. 2023 u 12:48h

Treći rukometni kamp “Mladen Bojinović Dugi” za djecu uzrasta od 10-18 godina biće održan od 29. juna do 6. jula u “Gradu Sunca” u Trebinju.

Tim povodom juče je održana konferencija za medije na kojoj je i potpisan ugovor o medijskom pokroviteljstvu. Ugovor su potpisali organizator kampa, svjetski i evropski šampion, Mladen Bojinović i generalni direkor Radio televizije Republike Srpske Dijana Milanković.

Radio-televizija Republike Srpske već treću godinu prati i podržava rukometni kamp, koji radi na promociji rukometa i ulaže napore da od talentovane djece napravi buduće šampione.

Generali direktor RTRS-a Dijana Milanković kazala je da medijski servisi imaju odgovornost da promovišu prave vrijednosti, te da je ovo jedan od načina.

“Podrška jednom ovakvom projektu i proslavljenom sportisti je upravo način da ponudimo dodatan medijski prostor kako bi neke vrijednosti na koje smo svi zaboravili postale prepoznatljive i u društvu i u samim medijima”, kazala je Milankovićeva, te dodala da RTRS kao javni servis tokom godine podržava na desetine sportskih i kulturnih događaja.

Mladen Bojinović istakao je da je cilj kampa da se djeci daju krila i da im se pomogne na njihovom razvojnom putu.

“U ovom kampu su obezbijeđeni najbolji uslovi svim učesnicima, a čine ga smještaj u hotelu sa pet zvijezdica, kvalitetni obroci, kao i oprema koju imaju veliki klubovi i cilj je da kroz ovih sedam dana razmišljaju samo o rukometu i treningu. Ovo je vid pomoći omladini da zavole rukomet i sport i da se posveti pažnja zdravoj edukaciji. Kamp je baziran na jednom vojnom radu sa tri treninga dnevno i nama su potrebna djeca koja žele da treniraju, zavole rukomet i ostanu u rukometu”, rekao je Bojinović, te se zahvalio medijskom servisu i svim partnerima koji podržvaju ovaj projekat.

U ovoj sezeni generalni sponzor je Elektronska video lutrija. Marketing menadžer EVL Dragiša Rogić prisustvovao je jučerašnjoj konferenciji na kojoj je poručio da njihova kompanija podržava društveno odgovorne projekte.

“Kada nam se Mladen Bojinović, osoba koja se dokazala na terenu kao vrhunski rukometaš i danas predstavlja uzor mladima, obratio sa svojim projektom bili smo oduševljeni. Učinio je ogroman iskorak kad je riječ o sportskim kampovima. Odlučili smo da ga podržimo kako bi mladi sportisti razvijali svoje talente i unaprjedili vještine uz pomoć treninga i radionica koje će voditi on i njegov stručni tim”, rekao je Rogić, te izrazio nadu da će nastaviti da sarađuju i u budućnosti.

Glavni trener Zoran Trnić istakao je da su ciljevi kampa edukativno korektivni.

“Do sada nije bilo nikakvih problema, a mi ćemo se i dalje truditi da svim učesnicima damo prave smjernice kako da postanu ljudi i naravno dobri igrači”, zaključio je Trnić.

Banjaluka.com

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/za-uzrast-od-10-do-18-godina-uskoro-pocinje-rukometni-kamp-mladen-bojinovic-dugi-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])