“Stop gašenju RK Borac” (Foto)

Objavljeno: 24. 11. 2014 u 15:06h

Najvatrenije pristalice banjalučkog Borca, popularni “Lešinari” aktivno su se uključile u kampanju za spas Rukometnog kluba Borac m:tel.

rk1

Iako se ne pojavljaju često u dvorani “Borik” na rukometnim mečevima crveno-plavih, navijači Borca pomno prate situaciju sa rukometnom sekcijom, koja proživljava teške dane zbog finansijske dubioze u kojoj se našao klub.

Zato su u ponedjeljak osvanuli brojni transparenti u kojima se opominju svi koji mogu da pomognu klubu da to učine što prije i spase tim Igora Rađenovića.

rk2

Prethodno su “Lešinari” podršku Borcu m:tel uputili i na istočnoj tribini Gradskog stadiona u posljednjoj utakmici jesenjeg dijela Premijer lige Bosne i Hercegovine, koju je tim Vinka Marinovića riješio u svoju korist poslije preokreta (2:1) zaokruživši sasvim pristojnu fudbalsku jesen za “Velikana iz Platonove”.

Takođe, najavljen je i povratak vatrenih navijača u banjalučku dvoranu 10. decembra kada rukometašima Borca m:tel u goste dolazi bjeloruski Brest Meškov u okviru regionalne SEHA lige.

Izvor: Mondo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/stop-gasenju-rk-borac-foto/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])