RK Borac: Sudije spriječile pobjedu u Mostaru!

Objavljeno: 5. 11. 2018 u 10:02h

Poslije remija u dvorani “Pod Bijelim brijegom” sa Zrinjskim, Rukometni klub Borac m:tel se oglasio saopštenjem na svojoj Fejsbuk stranici.

Rukometaši Borca m:tel osvojili su bod u Mostaru protiv Zrinjskog u posljednjoj utakmici petog kola Premijer lige Bosne i Hercegovine – 20:20 (10:14), ali su u saopštenju objavljenom na Fejsbuk stranici istakli da će nadležnim organima u RS BiH uputiti žalbu na suđenje.

Saopštenje prenosimo u cjelosti.

“Zbog pristrasnog i neprofesionalnog suđenja sudija Dženana Grbića i Mirze Taletovića na večerašnjoj utakmici u Mostaru, u kojoj su naši rukometaši igrali neriješeno sa Zrinjskim, 20:20, RK Borac m:tel uputiće žalbu nadležnim organima Rukometnog saveza BiH.

(Ne)znanje i uticaj sudijskog para posebno je došao do izražaja u drugom poluvremenu, u kojem su donosili samo njima znane odluke, koje ne postoje u pravilima rukomente igre. Time su direktno uticali na konačan rezultat i spriječili “crveno-plave” da ostvare zasluženu pobjedu.

Da stvari nisu čiste potvrđuje i to što je zahtjev predstavnika našeg kluba za dostavljanje snimka utakmice odbijen, čime se krše jasna pravila.

Prvo poluvrijeme prošlo je u boljoj igri izabranika Bojana Unčanina, koje su riješili u svoju korist, 14:10.
U nastavku na scenu stupaju pomenuti djelitelji (ne)pravde, uz čiju svesrdnu podršku domaći dolaze do nezasluženog boda.

I u takvim okolnostima, pet pogodaka uspio je postići Vladan Đurđević, dok su Goran Daničić i Srđan Savić postigli po gol manje”, saopštili su iz banjalučkog kluba.

Izvor: Mondo / Foto: Bojan Jakovljević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/rk-borac-sudije-sprijecile-pobjedu-u-mostaru/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])