Borac M:tel u 13. kolu SEHA lige gost Vespremu

Objavljeno: 12. 12. 2015 u 08:01h

Biće to za nas jedno veliko iskustvo, velika škola za naše mlađe igrače, da shvate profesionalnost i da nauče neke stvari od igrača Vesprema.

Ovim riječima je trener rukometaša Borca Boris Dvoršek najavio gostovanje banjalučkog kluba u Mađarskoj sutra u okviru 13. kola regionalne SEHA lige.

Borac u dobrom raspoloženju dočekuje teško gostovanje s obzirom na to da je u prethodnom kolu kod kuće savladao Tatran Prešov, ali s obzirom na kvalitet i renome narednog rivala, i bod u Vespremu bio bi veliki podvig.

Pogled na tabelu sve govori, Vesprem zbog obaveza u Ligi šampiona u zaostatku je sa brojem utakmica, odigrao ih je samo osam i sedam puta slavio uz jedan poraz. Borac sa druge strane ima tri pobjede, remi i osam poraza.

“Ovo je utakmica u kojoj treba da se pokažemo u najboljem svjetlu, da igrači sami pokažu koliko znaju i koliko mogu. Privilegija je igrati protiv jedne takve ekipe. Zahvaljujući SEHA ligi imamo čast igrati sa ovom ekipom i to treba da iskoristimo da se pokažemo u najboljem svjetlu i odigramo najbolje što možemo u tom trenutku”, kaže Dvoršek i dodaje da njegovi igrači nisu opterećeni:

“Nemamo pritisak jer smo svoje napravili sa ove tri pobjede zaredom. Niko od nas ne očekuje neku senzaciju, jer je Vesprem u ovom trenutku ekipa u najboljoj formi u Evropi. Idemo u Mađarsku, da tako kažem, na školovanje”.

Ni prvotimac Banjalučana Sefan Janković ne gaji iluzije da će u Mađarskoj biti lako.

“Pred nama je najteže gostovanje u SEHA ligi, očekuje nas utakmica protiv najbolje ekipe u regionalnom takmičenju. Vesprem je apsolutni favorit, ne garantujemo ni pobjedu, ni bilo kakvo iznenađenje, ali daćemo sve od sebe da odigramo dobru utakmicu u Mađarskoj”, kazao je on.

Meč je na programu od 18.15, a 15 minuta ranije počinju mečevi Tatran Prešov – Nekse i Maks Strumica – PPD Zagreb. Dan kasnije od 18 časova igraju Vojvodina i Vardar.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/borac-mtel-u-13-kolu-seha-lige-gost-vespremu/||claudebot