Banjalučanke jesenji vice-šampion

Objavljeno: 27. 12. 2011 u 11:41h

Jesenji dio Premijer lige za rukometašice je završen, a Banjalučanke će prezimiti kao drugoplasirana ekipa na tabeli.Titula jesenjeg šampiona pripala je rukometašicama Mire iz Prijedora, koje su u derbiju jedanaestog kola savladale Katarinu rezultatom 25:24 i osigurale maksimalni učinak od jedanaest pobjeda iz isto toliko mečeva.

rukometašice Borca

Drugo mjesto pripada rukometašicama Borca, koje su polusezonu završile sa devet pobjeda i dvije izgubljene utakmice. Na trećem mjestu je Zrinjski, koji ima isti bodovni učinak kao Borac, ali sa znatno gorom gol-razlikom. Rukometašice iz Banjaluke su posljednje kolo završile pobjedom na gostujućem terenu, savladavši ekipu Knežopoljke rezultatom 25:37.

Iako su na drugom mjestu tabele, Banjalučanke imaju najbolju gol razliku, koja je +112, odnosno postigle su 338, a primile 226 pogodaka. Jedina ekipa koja je postigla više pogodaka je ŽRK Ilidža, sa golom više, ali ima i znatno više primljenih pogodaka. Najgoru gol-razliku na polusezoni ima predposljednja ekipa na tabeli, ŽRK Hrasnica, čija gol-razlika iznosi -133.

Zimska pauza Premijer lige BiH za rukometašice traje nešto više od dva mjeseca, a naredno odnosno dvanaesto kolo igra se drugog marta. U dvanaestom kolu, Banjalučanke će imati prilično lak zadatak, kada idu u goste ekipi Živinica koja je na desetom mjestu tabele, i ima svega 7 osvojenih bodova iz jedanaest utakmica.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/banjalucanke-jesenji-vice-sampion/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])