Banjalučani slavili uspjehe Srbije!

Objavljeno: 28. 1. 2012 u 13:46h

Nekoliko minuta nakon završetka rukometne utakmice između Srbije i Hrvatske sa pobjedom Srbije rezulatom 26:22, banjalučke ulice su bile ispunjene grupama navijača koji su pjevali navijačke i nacionalne pjesme, ali i mnoštva auta sa zastavama Srbije i Republike Srpske koji su svirali u znak slavlja.

Banjalučki navijači

Banjalučani su prolazeći Gospodskom ulicom uzvikivali imena srpskih reprezentativaca, posebno golmana rukometne reprezentacije Darka Stanića. Policajci su bili na dužnosti, u patrolama i vozilima, ali i na ulici, kako bi spriječili eventualne incidente.

Za Srbe je, kako kažu, jučerašnji dan imao posebnu moć.

Novak Đoković se plasirao u finale Australijan opena pobjedom Škota Endija Mareja, a u finalu će se boriti za titulu sa španskim teniserom Rafaelom Nadalom.

Vaterpolisti Srbije su pobijedili prvaka svijeta Italiju i osigurali sebi mjesto u finalu protiv bivših saigrača Crnogoraca.

‘Šlag na tortu’ bila je pobjeda srpskih rukometaša koja je upravo kao treća pobjeda na Savindan u mnogima izazvala mnogo rodoljubivih emocija, kako u Srbiji, tako i u Republici Srpskoj.

Finale Australijan opena možete pratiti u nedjelju od 9:30, potom će igrati vaterpolisti od 15:30, a dan će opet zatvoriti rukometaši koji će u Beogradskoj areni igrati protiv Danske od 17 časova.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/rukomet/banjalucani-slavili-uspjehe-srbije/||claudebot