Voriorsi uputili poruku Kuzmiću

Objavljeno: 16. 7. 2019 u 11:27h

Golden Stejt Voriorsi su uputili želje za brz oporavak svom bivšem članu Ognjenu Kuzmiću.

Srpski reprezentativac je doživio tešku saobraćajnu nesreću i nalazi se na liječenju u Beogradu.

“Želimo brz oporavak bivšem Vorioru koji se oporavlja poslije saobraćajne nesreće”, navedeno je na zvaničnom Tviter nalogu vicešampiona NBA lige.

Kuzmića je potpisivanje ugovora sa Golden Stejtom postavilo na košarkašku mapu, pošto je prethodno “ispod radara” nastupao za Borac, Korihait, Korikobrat, Čelik, Malagu, Aćarkuju i Huventud.

Centar visok 214 centimetara je draftovan kao 52. pik prve runde, a poslije Voriorsa nastupao je za Panatinaikos, Crvenu zvezdu i Real Madrid, prije nego što je ovog ljeta potpisao novi ugovor sa “crveno-bijelima”.

Kuzmić je bio član ekipe Voriorsa koja je 2015. godine osvojila šampionski trofej NBA lige.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/voriorsi-uputili-poruku-kuzmicu/||claudebot