Španija u polufinalu uz rekord Rubija

Objavljeno: 10. 9. 2019 u 17:25h

Košarkaši Španije drugi su polufinalisti Svjetskog prvenstva u Kini. Oni su uz sjajnu partiju Riki Rubija savladali Poljsku 90:78

Poljska se nije predavala sve do posljednje četvrtine kada su Vili Ernangomez i Riki Rubio inicirali seriju od 11:0 kojom su slomili otpor rivala.

Rubio je meč završio sa 19 poena, pet skokova i devet asistencija pa je postao rekorder po broju dodavanja na Svjetskim prvenstvenima ispred Pabla Priđonija. Vili Ernangomez je dodao 18, U redovima Poljske istakli su se Ej Džej Sloter sa 19 poena i Adam Vačinski sa 13 poena.

Španija u polufinalu čeka boljeg iz duela između Australije i Češke.

Izvor: Srpskainfo/ Darko Dragičević

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/spanija-u-polufinalu-uz-rekord-rubija/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])