Postigao gol sezone, a onda je uslijedio hladan tuš (Video)

Objavljeno: 16. 3. 2019 u 17:00h

U prvoj utakmici 28. kola italijanskog fudbalskog prvenstva Kaljari je kao domaćin nadigrao Fiorentinu sa 2-1 (0-0).

Strijelci za pobjedu momčadi sa Sardinije bili su Žoao Pedro (52) i Luka Čepiteli (66), dok je na konačnih 2-1 smanjio Federiko Kjeza (88).

Najspektakularniji trenutak utakmice dogodio se kada je igrač Kaljarija Luka Čigarini nakon prekida sjajnim udarcem s centra prebacio vratara Fiorentine i pogodio mrežu.

Gol je na kraju poništen jer je bio dosuđen indirekt, a ne slobodan udarac. Šteta, konačno bi konkurisao za gol sezone u svim ligama.

Trener Kaljarija Rolando Maran istakao je nakon utakmice da je ovo bio trenutak koji će se dugo pamtiti.

“Kaljarije zaslužio da mu se prizna gol” – rekao je.

Kaljari je ovom pobjedom stigao do učinka od 30 bodova te drži 14. mjesto, dok je Fiorentina ostala 10. sa 37 bodova.

Na vrhu je Juventus sa 75 bodova, 18 više od drugog Napolija.

https://twitter.com/WesleyVictorM/status/1106687939600416768

Izvor: Radiosarajevo

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/postigao-gol-sezone-a-onda-je-uslijedio-hladan-tus-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])