Ne voli ga, pa to ti je: Kirijos precrtao markerom Novakovo ime na majici navijača (Video)

Objavljeno: 25. 7. 2019 u 14:18h

Australijski teniser Nik Kirijos je nastavio sa praksom da na sve načine iskazuje nepoštovanje prema Srbinu Novaku Đokoviću.

Iako je šampion Vimbldona potpuno indiferentan prema svemu i pokazuje da ga to mnogo i ne zanima, Kirijos, koji je više puta rekao kako mu se ne dopada Novakovo ponašanje, nastavio je da provocira, prenosi B92.

Ovoga puta, pripremajući se za takmičenje na turniru u Vašingtonu, koji je na programu sljedeće nedjelje, Australijanac je uradio nešto u svom stilu.

Jedan Amerikanac koji je novio majicu Novaka Đokovića, na kojoj je bilo ispisano “Novak”, ponudio je Kirijosu da mu se potpiše na istu.

Australijanac je prihvatio, ali je preko onog “Novak” prvo ispisao svoje ime, potom je sve zašarao i precrtao, uz komentar:

“Evo šta mislim o tebi i tvojoj majici!”

Momak se samo nasmijao, a Australijanac je otišao dalje, svojim putem.

Podsjećanja radi, Nik je ove sezone više puta kritikovao ponašanje Novaka Đokovića i Rafaela Nadala.

“Imam osjećaj da on ima bolesnu potrebu da bude voljen. Želi da bude kao Rodžer. Ima takvu želju da ga ljudi vole da jednostavno ne mogu da ga podnesem. Taj način proslave slanjem srca poslije meča je obično dodvoravanje. On je nevjerovatan igrač, šampion ovog sporta, jedan od najvećih koje ćemo vidjeti. Pretpostavljam da će prestići i Rodžera Federera, ali pričamo o nekom ko je zbog vrućine odustao od Australijan Opena. Bez obzira koliko bude imao Grend slemova, nikad neće biti najveći za mene. Igrali smo dva puta i pobijedio sam. Ako ne možeš da pobijediš mene, nisi najveći svih vremena. Ako gledate koliko ja dnevno treniram naspram njega, to je ništa”, rekao je Nik ranije ove godine u jednom podkastu.

Kirijos će igrati u Vašingtonu, ali ne i Novak Đoković koji za tim nema potrebe. Trenutno je sa porodicom na odmoru na Korčuli gdje uživa u odmoru po osvajanju pete vimbldonske titule.

Izvor: B92

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/ne-voli-ga-pa-to-ti-je-kirijos-precrtao-markerom-novakovo-ime-na-majici-navijaca-video/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])