Navijači šokirani greškama na statui Zlatana Ibrahimovića

Objavljeno: 14. 10. 2019 u 17:21h

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović dobio je 2,7 metara visoku i 500 kilograma tešku statuu u Malmeu početkom ovog mjeseca.

Ipak, nakon nekoliko dana počele su da na vidjelo izlaze brojne nepravilnosti, zbog kojih su mnogi Šveđani zgroženi.

Statua, naime vrvi od tipografskih i biografskih grešaka te lažnih informacija.

Tako su Ibri pripisane dvije titule s Juventusom 2005. i 2006. godine, iako su Juventusu te titule oduzete.

Ali, to nije bilo sve. Umjesto “Ligue 1” (prvenstvo Francuske) piše “Ligue”, dok je umjesto “FC Internazionale” napisano “FZ Internazinale”. Takođe, nedostaje slovo C u “Trophee des Champions”, pa je napisano “Trophe des Hampions” i sl.

Kipar Peter Linde odbio je preuzeti odgovornost za greške, rekavši da mu je Švedski fudbalski savez poslao tekstove koje je kasnije ispisao na kamenu.

Izvor: Nezavisne

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/navijaci-sokirani-greskama-na-statui-zlatana-ibrahimovica/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])