Najbolji ukrasili rođendan: JSD Partizan u “Zemunelu” obilježio 73 godine postojanja

Objavljeno: 5. 10. 2018 u 13:58h

Ukras na lijepu svečanost predstavljale su dodjele nagrada najuspješnijim članovima za period između dva rođendana.

Jugoslovensko sportsko društvo Partizan proslavilo je danas u Sportskom centru u Zemunu 73. rođendan, a ukras na lijepu svečanost predstavljale su dodjele nagrada najuspešnijim članovima za period između dva rođendana.

Za najbolju seniorsku ekipu je proglašen osvajač duple krune i učesnik Lige šampiona vaterpolo klub Partizan. Najuspešnija ženska ekipa u seniorskoj konkurenciji je košarkaški klub, osvajačice Kupa Srbije. Najbolji senior je plivač Velimir Stjepanović, vlasnik pet medalja sa Mediteranskih igara i finalista Evropskog prvenstva, dok je najbolja seniorka već po tradiciji stigla iz streljaštva. Riječ je, naravno, o Andrei Arsović, evropskoj vicešampionki i osvajaču Svjetskog kupa.

Najuspešniji juniorski klub je veslački, junior košarkaš Marko Pecarski, dok je najbolja juniorka karatistkinja Milica Stanimirović. Za najboljeg pionira JSD Partizan proglašen je vaterpolista Zoran Brašnjović, dok je u istoj kategoriji bolja od svih bila šahistkinja Ana Bagaš.

partizan

Foto: N. Paraušić

Nagrada za najboljeg trenera je otišla u ruke selektora juniora i šefa struke Partizanovih junoša Aleksandra Bućana. Najuspešniji amaterski radnik je predsednik šahovskog kluba Jovan Obradović, a za najboljeg radnika JSD Partizan je proglašen Zoran Jungić.

“A fudbalski tim Partizana se večeras sastaje sa ekipom Voždovca, u 18 časova, u Superligi Srbije. Kvota je 1.30 na Partizan. Pogledajte i ostale kvote kladionice MOZZART na ostale utakmice u Superligi Srbije.

 Izvor: Novosti.rs / Autor: M. B.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/najbolji-ukrasili-rodjendan-jsd-partizan-u-zemunelu-obiljezio-73-godine-postojanja/||claudebot