Murinjov plan za preživljavanje: Tjera promašenu investiciju, ova dva igrača stižu u januaru?

Objavljeno: 5. 10. 2018 u 17:03h

Treba ipak preživjeti do zime, klub ne žuri, dobiće šansu u narednih sedam utakmica, ali on ima plan…

Hoće li Murinjo preživjeti do januara ostaje da vidimo, tek ima sedam mečeva, računajući i onaj protiv Njukasla za vikend.

Ako uspije da se izvuče iz ove situacije, napraviće rez u ekipi. Naime, gotovo je sigurno da će Junajted na sve načine pokušati da proda Aleksisa Sančeza, njega navodno želi PSŽ, ali i Real Madrid, u klubu bi da se oslobode njegove velike plate, a neće insistirati na ogromnom novcu.

Još neki igrači, ali ne i Pogba, bi u januaru napustili klub, ali to su fudbaleri iz drugog plana poput Darmijana i Džonsa.

Murinjo će na sve načine pokušati da pojača odbranu, prva meta je Humels iz Bajerna koji je nezadovoljan u Minhenu, a priča se da će probati da dovede još jednog napadača kao alternativu za Lukakua. Pominje se nekoliko imena, među njima i neke nerealne mete poput Ikardija i Benzeme, ali i mlađi igrači kao što su senzacionalni Pjatek iz Đenove. Njega želi i Čelsi, ali je navodno Vudvord spreman da uloži više novca.

Inače, danas se pojavilo novo ime kao mogući nasljednik, u pitanju je Brendan Rodžers, pošto su male šanse da Zidan preuzme klub.

Pol Skols koji je žestok kritičar je ipak za to da ostane Portugalac, ali da prestane da se žali i svađa. Insajderi iz kluba tvrde da je glavni razlog što su neki igrači protiv, to što Murinjo iznosi stvari u javnost, što je poremetio svlačionicu svojim istupima i što je potpuno drugačiji od kada ga je napustio pomoćnik Rui Faria.

“Za utakmicu koju Mančester i Njukasl igraju sutra u 18:30, kvota je 1.50 na Mančester. Pogledajte i ostale kvote kladionice MOZZART za utakmice u engleskoj ligi.”

Izvor: Sportske.net / Autor: Vladimir Stojanović

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/murinjov-plan-za-prezivljavanje-tjera-promasenu-investiciju-ova-dva-igraca-stizu-u-januaru/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])