Micić: Mi smo našu lekciju naučili

Objavljeno: 12. 9. 2019 u 16:39h

Košarkaški reprezentativac Srbije Vasilije Micić, poslije pobjede protiv Sjedinjenih Američkih Država u meču za plasman od 5. do 8. mjesta na Svjetskom prvenstvu u Kini, rekao je da ekipa srećan što je trijumfovala poslije dva poraza.

“Srećni smo što smo pobjedili poslije dva teška poraza. Porazi se dešavaju, ali uvijek je najbitnije učiti iz njih. Mi smo našu lekciju naučili i sada smo pobjedili”, rekao je Micić za RTS poslije meča.

Plejmejker Efesa, kome je tokom SP umrla majka, rekao je da je cijeli tim dao sve od sebe, a osvrnuo se i na rivala.

“Možda su oni malo nemotivisano ušli u meč, vjerovatno su bili indisponirani zbog poraza od Francuske. Vjerovali su da će igrati finale sa nama. Kasnije smo uspjeli da iskontrolišemo drugo poluvrijeme, kada smo očekivali njihov povratak”, zaključio je Micić.

Srbija će u meču za peto mjesto, u Pekingu, igrati protiv boljeg iz duela u kojem se sastaju Češka i Poljska.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/micic-mi-smo-nasu-lekciju-naucili/||claudebot