Klubovi serije A neprikosnoveni u eliti: Italija – ostali 11:1

Objavljeno: 5. 10. 2018 u 13:22h

U medijima na “čizmi” dominiraju naslovi poput “Italija opet velika“.

Da je italijanski klupski fudbal poslije dugogodišnje krize ponovo jak, pokazao je početak sezone u Ligi šampiona, naročito druga runda. U utorak i srijedu, sva četiri predstavnika Serije A, Juventus, Inter, Roma i Napoli su trijumfovali, uz ukupnu gol-razliku 11:1.

Najveći podvig napravili su Napolitanci, koji su srušili Liverpul (1:0), a Torinezi su i bez suspendovanog Kristijana Ronalda preslišali Jang Bojs (3:0).

Egzibiciju je priredila “vučica” protiv Plzenja (5:0), dok je milanski gigant, povratnik u elitno takmičenje slavio na gostovanju PSV (2:1). Zato i ne čudi što u medijima na “čizmi” dominiraju naslovi “Italija opet velika”, “Napoli je čudesan” i slično.

Doprinos tim uspjesima dala su i dvojica srpskih internacionalaca Aleksandar Kolarov (Roma) i Nikola Maksimović (Napoli). Otkrovenje je odlična partija defanzivca Napolitanaca, koji čak nije igrao na svojoj poziciji štopera, već na mjestu desnog beka.

“Utakmicu iz italijanske lige možete pogledati večeras u 20:30, gdje igraju Torino i Frosinone, a kvota je 1.37 na Torino. Pogledajte i ostale kvote kladionice MOZZART za italijansku ligu.

“Maksimović je stavio u džep Manea”, jedna je od rečenica iz teksta lista “Korijere delo sport”.

Izvor: Novosti.rs / Autor: V. N.

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/klubovi-serije-a-neprikosnoveni-u-eliti-italija-ostali-111/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])