Kako pobijediti Juventus? Ako ON ne zna – niko ne zna!

Objavljeno: 8. 10. 2018 u 16:29h

Juve u ovoj sezoni zaista djeluje nezaustavljivo.

Borba za Skudeto je tek počela, a kao da već imamo pobjednika. Juventus ima skor od osam ligaških pobjeda, a 10 ukupno iz isto toliko odigranih utakmica.

Ostali timovi pokušavaju da prate, ali Juventus bi morao uskoro da izgubi neki bod kako bi oni i pomislili da će ovogodišnji šampionat biti makar malo zanimljiviji i da postoji šansa da pobijede “Staru damu”.

Bivši napadač, legenda kluba iz Torina, Alesandro Del Pjero je prezadovoljan ovakvim startom svog bivšeg kluba, a novinari su ga pitali da li postoji šansa da ih iko pobijedi ove sezone.

“Juventus je pravio tim da napadne Ligu šampiona, to je razlog zašto su doveli Ronalda. Uvijek im je nedostajao taj jedan korak kako bi to učinili.”

“Uvijek postoji način da ih pobijedite, i to kažem kako bih pomogao protivnicima. Možda više hrabrosti kada dođe do sudara jedan na jedan. Udineze to u subotu često nije radio. Juventusovi igrači su odlični kao pojedinci, ali i kao tim, a ponekad moraju biti napadnuti.”

“Protivnici moraju reći sebi ‘hej, mi možemo da im izazovemo nevolje’. Fofana je to uspio da uradi nekoliko puta, ali nedovoljno. Međutim, kada Juventus krene naprijed, teško ih je uhvatiti”, rekao je legendarni napadač.

Juventus i Genoa igraju utakmicu 20.10. u 18 časova, tranutna kvota je 1.22 na Juventus. Pogledajte i ostale kvote kladionice MOZZART na utakmice Skuteda.”

Izvor: Sportske.net / Autor: Aleksa Blaćanin

 

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/kako-pobijediti-juventus-ako-on-ne-zna-niko-ne-zna/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])