Jokić: NBA je cirkus a mi životinje u njemu

Objavljeno: 24. 9. 2019 u 20:43h

Sjajni srpski reprezentativac i jedan od najboljih centara NBA lige Nikola Jokić ne voli pretjerano da daje izjave za medije, ali je svjestan da upravo oni posebno u AMerici kreiraju sliku o košarkašima.

Jokić je rekao i da klubovi u NBA ligi igračima omogućavaju sve što im treba kako bi uspjeli, ali ako se ozlijede ili padnu u formi, milosti nema.

“U NBA ligi svaka ekipa želi da omogući igraču da postane najbolji što može. Pružiće mu njegu, trening, liječnike. Oni će ti sve pružiti i neće ti dati razlog da na njih baciš krivicu ako ne uspiješ. Za moje godine kroz Denver je prošlo 20-30 igrača. Kad pogledaš, to jezabrinjavajuće, ali stalno dolaze novi talenti i novi igrači. To je veliki šou koji se nastavlja, nastavlja se i ako se povrijediš samo te zamijene, samo si jedan dio cirkusa”, rekao je Jokić za SportKlub .

Reprezentativac Srbije je još naveo šta mu smeta.

“Bilo gdje da odemo, ljudi se žele slikati, mi smo kao neke životinje u cirkusu. Svi se samo žele slikati s nama. Meni je isto smiješno jer kada pogledaš malo bolje, izgubiš svijest o realnosti, mi smo samo igrači, samo igramo košarku”- dodao je Jokić.

Izvor: Sportklub

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/jokic-nba-je-cirkus-a-mi-zivotinje-u-njemu/||claudebot