Fulam ispao u niži rang, Mitrović na meti mnogih klubova

Objavljeno: 4. 4. 2019 u 14:48h

Srpski fudbalski reprezentativac i napadač Fulama Aleksandar Mitrović mogao bi da napusti ekipu sa “Krejven Kotidža” poslije ispadanja iz Premijer lige i postane novi član Vest Hema, piše Dejli Ekspres.

Tim iz Londona želi da iskoristi situaciju u redovima gradskog rivala i pojača napad strijelcem deset pogodaka ove sezone u engleskom šampionatu. Učinak Mitrovića je veći od bilo kog fudbalera Vest Hema, najviše je dao Felipe Anderson – osam golova, pa je menadžer tog kluba Manuel Pelegrini označio snažnog centarfora kao prioritet na ljeto.

Fulamu prijeti egzodus igrača zbog povratka u Čempionšip, a prvi u redu za odlazak je baš Mitrović koga žele još Totenhem, Everton, Lester i Sautempton, a ranije se spominjao i kineski Gvangžu Evergrande.

Srpski reprezentativac je sezonu i po na “Krejven kotidžu”, pomogao je ekipi da izbori plasman u Premijer ligu i ovu sezonu je dobro počeo, ali nije uspio da je spase od ispadanja već u aprilu.

Karijeru je počeo u Partizanu, a nosio je dresove još Anderlehta i Njukasla.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/fulam-ispao-u-nizi-rang-mitrovic-na-meti-mnogih-klubova/||Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; [email protected])