Đorđević: Poštujemo svakog rivala, cilj je medalja

Objavljeno: 17. 3. 2019 u 10:46h

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević rekao je juče da poštuje svakog rivala u grupi na Svjetskom prvenstvu, ali je istakao da je cilj nacionalne selekcije u Kini isti kao i na svakom takmičenju, a to je borba za medalju.

“Za nas je ovaj žreb bio samo jedna formalnost koja je završena. Svakom rivalu prilazimo sa mnogo poštovanja, ali protiv svakog protivnika idemo na pobedu”, rekao je Đorđević, a prenio Košarkaški savez Srbije.

Žrijebom u kineskom gradu Šenženu odlučeno je da će Srbija na ovogodišnjem Svjetskom prvenstvu igrati u Grupi D sa selekcijama Italije, Filipina i Angole.

“Naš plan i program se ne menja u odnosu na rezultate žreba, a naši motivi i ambicije uvek ostaju isti. Srbija na svakom takmičenju ide na medalju i to je naš osnovni cilj i na Svetskom kupu u Kini. Na nama je da se dobro pripremimo i da nastavimo da, iz godine u godinu, potvrdjujemo kvalitet dobrim rezultatima”, rekao je Đorđević.

Svjetski šampionat biće održan od 31. avgusta do 15. septembra u Kini.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/djordjevic-postujemo-svakog-rivala-cilj-je-medalja/||claudebot