Đoković i Federer zajedno u dublu na “Lejver kupu”

Objavljeno: 21. 9. 2018 u 13:51h

Već prvog dana “Lejver kupa” gledaoce očekuje jedinstvena atrakcija. Prvi put do sada najbolji srpski teniser Novak Đoković i Švajcarac Rodžer Federe igraće zajedno u dublu, u timu Evrope na “Lejver kupu” u Čikagu.

Rivali osvajačima ukupno 34 gren slema biće Južnoafrikanac Kevin Anderson i Amerikanac Džek Sok, koji će igrati za ekipu “Ostatka svijeta”, a meč je na programu u noći između petka i subote.

Prethodno, na startu drugog po redu “Lejver kupa”, sastaće se Bugarin Grigor Dimitrov i Amerikanac Frensis Tijafo, dok se odmah poslije njih sastaju Britanac Kajl Edmund i Sok.

Jedini teniser koji se neće takmičiti za Evropu prvog dana je Njemac Saša Zverev, dok će svoje mečeve za Tim Svijeta sačekati Džon Izner i Nik Kirjos.

Lejver kup je neformalno ekipno takmičenje u tenisu koje je prošle godine zajedno sa Rodom Lejverom pokrenuo Rodžer Federer. Prvi duel selekcija Svijeta i Evrope odigran je prošle godine u Pragu, ove sezone igra se u Čikagu.

Lejver kup je na programu od 21. do 23. septembra u “Junajted centru”.

Izvor: Agencije

Facebook Twitter Preporuči na Viberu
Kopirati

Nema komentara

Sakrij sve komentare

Prikaži komentare

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Banjaluka.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Banjaluka.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Banjaluka.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac takođe prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Šta mislite o ovoj temi?

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena. Sva polja su obavezna!

Promo

Copyright. Sva prava zadržana. Dozvoljeno preuzimanje sadržaja isključivo uz navođenje linka prema stranici sa koje je sadržaj preuzet.

/sport/planeta-sporta/djokovic-i-federer-zajedno-u-dublu-na-lejver-kupu/||claudebot